Deprecated: join(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/8/e/oudenaardevmf.be/httpd.www/wp-content/plugins/colibri-page-builder/extend-builder/assets.php on line 294 Deprecated: join(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/8/e/oudenaardevmf.be/httpd.www/wp-content/plugins/colibri-page-builder/extend-builder/assets.php on line 300 Deprecated: join(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/8/e/oudenaardevmf.be/httpd.www/wp-content/plugins/colibri-page-builder/extend-builder/assets.php on line 300

Het gebruik van de website www.oudenaardevmf.be is onderworpen aan de hierna opgenomen algemene voorwaarden. U wordt geacht hiervan kennis te nemen en de algemene voorwaarden zonder enig voorbehoud te aanvaarden.

Gebruik van de site
Het kernsecretariaat besteedt veel aandacht en zorg aan de website www.oudenaardevmf.be en streeft ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Ondanks alle voortdurend geleverde inspanningen kunnen wij niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is. Als de op de site verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zal het kernsecretariaat de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.
Mogen wij u verzoeken contact op te nemen met ons als u onjuistheden vaststelt .

Intellectuele eigendomsrechten
U heeft het recht om de informatie op deze website te consulteren, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren, mits u de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten.
Deze toestemming geldt echter niet voor de teksten waarbij er expliciet beperkingen van het gebruik worden vermeld. Voor de reproductie of het gebruik van multimedia-informatie (geluid, beeld, software, e.d.) is altijd voorafgaande toestemming vereist. Over de reproductie van de informatie kunt u contact opnemen met het kernsecretariaat.

Oudenaardevmf.be behoudt alle intellectuele eigendomsrechten op de website zelf en op de ter beschikking gestelde informatie.

Bescherming van persoonsgegevens
Alle informatie op de website is beschikbaar zonder dat persoonsgegevens moeten worden verstrekt.